MUSIK & FILM

De kommande dagarna kommer vi bomba bloggen med musik o film, eftersom att det känns som att det är där vi ligger efter (inte lagt upp nå riktiga låtar sen eid typ o tar inte ens upp senaste gången vi tipsa filmer...). Känns som att alla läsare kommer hitta nåt de gillar.
That's it än så länge, ha det bra(:

DAGENS BILD(ER)

Hahahah ett riktigt fail-moment. Så synd o tatuera in nåt, som man lix kmr bära på hela sitt liv, som är fel.

 

 



Bilderna tagna i Kish.

// Amir @ PerSianMuZic

FEST FEST FEST

Okej, så ang. låten EYVAL som vi fått en del frågor om...
Det e en av gängets första låtar som inte kommer att släppas först på hemsidor, utan låten kommer spelas o höras för första gången på fetaaaaasteeee festen på EIDE FETR (slutet av mah Ramezoon, nån gång runt 10 sept.) i DUBAI.

Iallafall, så har vi hört att det kommer bli årets iraniifest med många många artister o man planerar för fullt redan nu. Har man vägarna förbi Dubai så e det här helt klart inget man missar. Adress o tel o sånt får vi längre fram, o om nån e intresserad så e de bara att ta kontakt me oss. Självklart så har ni tid på er haha va fan september, nästan vinter då ju. Men men, säger det redan nu så ni vet(: Det här kommer att komma på tal många gånger oxå.. Speciellt då artistlistan släpps.. Lääääännnnggtaaaarrrr

Bottomline alltså; LÅTEN EYVAL SLÄPPS INTE FÖR ÄN OM NÅ MÅNADER SÅ CHIIILL (Däremot så kommer vi lägga upp ett eexkluuusiiivt "smakprov" av låten om ett tag... Håll utkik, bara på PerSianMuZic!)


// MahSa @ PerSianMuZic


ERFAN

Har snackat me Khashayar (<--världens bästa iraniblogg efter oss) o fått reda på att ERFAN'S efterlängtade album Hamishegi kmr snart. Jaaaaag veeeet att vi har sagt att "den kmr snart" i exakt ett halvår nu men nu e den klar, på riktigt. Förr var det covern som krångla men de e skött så allt som väntas nu e ett bestämt datum för utsläpp, sen jalla.
Ger er ett löfte från bachehaye Paydar; albumet e ute sommaren -10.
Oxå musikvideon till låten Dobareh ft. Morvarid är klar o kmr släppas så fort albumet är ute. Tills dess får ni bli taggade me dom här klippen. Fan dör av garv varje gång hahaha asså perser e sjukast o roligast, spikat.
OBS! Om ni inte pallar kolla på klippen, kolla iallafall del 1 från 4:00 till slutet pahaha


 

// Amir @ PerSianMuZic


YE KARI KON RAGHSEMOON BIAD

Sasan e på väg tillbax o här har ni första steget; Mobin ft. Sasy Mankan - Ye Kari Kon Raghsemoon Biad. Producerad av Sasan själv (okej ska inte ljuga, med massor av hjälp av Amir Masoud).
Vad tycker jag? Som ett första steg tillbax funkar den, dock aaaabsoooluuuut ingen hit. Kan däremot lova er att Sasans nästa e en riktig "Iran sommaren 2010"- hit.

Tills dess - Ye kari kon raghsemoon biad. Med en nytatuerad (fail fail fail, mer om de kmr sen) o nyklippt o nyrakad Sasy Mankan.





Ladda ner HÄR.

// PerSianMuZic


EYVAL

Behöver jag ens säga nåt?...

KOMMER SNART.

Tillbaks

Okej, så innan vi kommer med världens sorgligaste inlägg om Zedbazi's hejdå till musiken måste vi dra lite allmänt.
För det första; TACK till alla söta iranier som fortfarande kollar in vår blogg fan vi har t.o.m. under den tiden vi varit borta haft läsarrekord :O
Aja, nu e vi tillbaks från Iran o livet o allt så bloggen kmr föhoppnigsvis vara back on track. Anledningen till att vi inte blogga så mycket från Iran var helt enkelt för att det inte gick. Seriöst, blogg.se suger riktig fet hårig iranikir o vi kommer antagligen flytta bloggen oxå om det fortsätter så här.
Lite om vad som hände i Iran kommer på bloggen längre fram o hähä tro mig ni vill veta..

// PerSianMuZic

KHODAHAFEZ ZEDBAZI...


RSS 2.0