MUZIC/CLIP: VECKANS

Tjeeeenaaa,

Vi kör en "Veckans" eftersom att jag har så jävla tråkigt haha. Ser också att ingen har skrivit något om filmerna vi såg igår... Det kommer imorgon loooovaaar :D Här kommer i allafall "VECKANS"...

SASY MANKAN
Hahah.. Vad finns det egentligen att säga.
Hans låtar är 6/8 (en musikstil i 6/8 takter helt enkelt, bäst till dans).
Han bor i Iran... Teheran just nu, men är från Ahwaz.
24 år gammal och har ett eget förlag "Sasy Mankan Productions".
Hans lyrics är inte de mest djupaste, men de är roliga och underhållande, vilket är precis det han vill göra med sin musik: underhålla. Citat av Sasan (som han egentligen heter då): "Jag vill få folk att glömma sina bekymmer och le i de 3 minuter min låt spelas". Och det lyckas han med 4 sure haha
Tror det är allt faktiskt... aah han har jävligt många haters också hahahhaha synd att så många slösar sin tid på att ta det så seriöst, det hela är ju jävligt komiskt egentligen kolla på något av klippen så förstår ni nog haha.
Här kommer iaf några av hans låtar (: Länkar för nedladdning finns längst ner i inlägget, ifall ni skulle missa det ;o
Det var ett tag sen man hörde av honom men kan dock avslöja att han har en ny låt med klipp på G som heter "Sousan". Också låten "Tehrano L.A Kon" släpps snart!










Måste bara säga att han FARID med lila tröja i sista klippet (Pastorizeh) ser ut som en sköldpadda hahahaha skojar inte. Och ALISHMAS i näst sista klippet (Gooshvare) asså... HAHAHAHAHAHHAHAHAH GAAAAAAYY HAHAHA neej men shit vad jag garva åt honom, fick magkramp fifäään.


NEDLADDNING:

Ninash Nash
Mooshool ina kooshan?!?
Gooshvare
Pastorizeh
Parmida
Bandari

Vad tycker ni?

Aah,, bild på honom måste ni ju få också.

Image and video hosting by TinyPic

//PerSianMuZic

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0