Tataloos nya + updatez

Snackade med sötnosen Tataloo nyss o fick reda på att den omtalade låten Amir Tataloo & Hossein Tohi - Faaze Bad släpps näääär som helst nu (förmodligen om han håller vad han lovat - IKVÄLL). Fick också se världens roligaste o gulligaste klipp där dom precis blivit klara med jobbet haha. Han sa att den finns uppe på Facebook för dom andra som vill se (vet inte vart tyvärr har ingen koll på Facebook). Kan bara säga att låten e DUNDER.
Anyway, så tänkte jag lägga upp Tataloo's låt "Na Dorooghe" som av nån okänd anledning inte har lagts upp här än...

Ladda ner låten

 



Tänkte också säga en sak ang. Sasan (Sasy Mankan), de var nån som undra vart han befinner sej o kan säga de att han e i Iran (Tehran) till 100% o funderar INTE på att joina resten av gänget i o lämna landet just nu.

 

//MahSa @ PerSianMuZic

 


Kommentarer
Postat av: sara

tror det var jag som frågade om vart sasan var, men är också säker på att han är i tehran, filmpremiär bilden bla. dessutom har jag pratat med hossein och ashkan och båda intygar det.



MEN då kvarstår frågan, vem är det som har facebookprofilen med ca 5000 vänner? för den personen som påstår sig vara "sasy" är i tyskland, har pratat med honom på ett tyskt nummmer så det är också säkert. men om det nu inte är sasy egentligen , hur kan han vara länkad från den officiella sidan? sasymusic.com



oj blev en hel del text nu, hoppas jag inte virrade till det för mycket. ni verkar vara ganska insatta i det här så tänkte om ni hade nå åsikter om ämnet :)

2010-02-28 @ 18:27:36
Postat av: Anonym

[email protected] om ni hellre vill ta det där :)

puss

2010-02-28 @ 18:28:08
Postat av: MahSa

För d första - diggar att d finns andra än vi som är insatta i de här hähä(: lägger gärna till dej på Y! så snackar vi mer där, känner att ja kmr få skriva en hel jävla roman annars haha ;)

2010-02-28 @ 23:30:25
URL: http://persianmuzic.blogg.se/
Postat av: sara

haha, man kan inte vara för insatt när det gäller sasan jun ;) he-heheh... ;)



gör så! :D

2010-03-01 @ 03:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0